Rock The Heels on Emmi Heimolan luoma suosittu tanssitunti, jossa yhdistellään tankotanssia, floorworkia sekä akrobatiaa koroilla. Rock The Heels on Suomen ensimmäinen tankotanssistudiolla tanssittava tunti, jossa soi nimensä mukaisesti ainoastaan synkät sävelet rokista metalliin. Tunnilla otetaan paljon lattiakontakteja, tehdään helppoja akrobatian alkeita ja heittäydytään ennakkoluulottomasti voimakkaaseen liikkeeseen. Tuntien aikana kehonhallinta ja liikkuvuus kehittyvät unohtamatta koroissa liikkumisen tekniikkaa ja itsevarmuutta. Aikaisempaa kokemusta tankotanssista tai akrobatiasta ei tarvita.

Tunnilla harjoitellaan näyttäviä koreografioita vaihtuvin teemoin. Inspiraatiota eeppisiin ja synkkiin koreografioihin ammennetaan elokuvista, kirjoista sekä vanhan kansan tarustoista. Alkulämmittelyssä tehdään lihaskuntoa sekä liikkuvuusharjoituksia. Tekniikkaosuudessa harjoitellaan koreografioissa käytettäviä trickejä. Studiolla on tätä varten patjoja, jos lattia tuntuu aluksi liian hurjalle.

Tunnin vakiovarusteisiin kuuluvat tanssiin soveltuvat polvisuojat sekä platform kengät. Tällaisia kenkiä ovat esim. Pleaser tai Hella Heels. Tunnille tarvitset myös pienen pyyhkeen tanssitangon puhdistamiseen sekä mukavat liikuntaan sopivat vaatteet, joilla voit vapaasti liikkua lattialla. Pukeutumistyyli on muuten täysin vapaa. Tunnille voi osallistua myös ilman korkoja esim. sukilla, jotta liikkuminen lattiatasolla olisi mahdollisimman mukavaa.

Tunnille voi osallistua kuka tahansa yli 18-vuotias. Harjoitukset rakennetaan kunkin tanssijan omaan taitotasoon sopivaksi. Liikkeille on mahdollista saada myös helpotettuja versioita. Olet tervetullut mukaan täysin omana itsenäsi. Riittää, että varaat mukaasi innokkaan asenteen. Varoitus! Saatat ihastua!

Lue lisää www.emmiheimola.com 

PALAUTETTA

Ilona
"Sensuellia energiaa koroilla tanssien, voimallisen musiikin tahdittamana."

Marjo
"Tanssillinen tunti, jossa rohkaistut ilmaisemaan itseäsi kokonaisvaltaisesti."